plazasdisp0

Taller sobre avaluació d´impacte experimental

Inscripció terminada
Informació del curs
Duració12 hores
Dies 7-8 de novembre de 2016
Horari9:00-15:00
Data d'inici07/11/2016
Data fi08/11/2016
Inici inscripció 04/10/2016
Fi inscripció 06/11/2016
LlocSala 3P17. Departament d´Anàlisi Econòmica. Facultat d´Economia. Universitat de València
Total places25
Numero mínim d´alumnes15
Descripció
Taller sobre avaluació d´impacte experimentalEl compliment dels nous objectius de desenvolupament sostenible requereix una sèrie d´intervencions públiques l´impacte de les quals és difícil d´avaluar. En absència d´evidència científica que ens permeti establir un vincle causal entre polítiques i desenvolupament, resulta impossible identificar les formes més efectives per aconseguir aquests objectius i convèncer als possibles donants a augmentar les seves contribucions, la qual cosa dificulta la formació d´una aliança mundial per al desenvolupament. A nivell local, resulta igualment difícil avaluar l´impacte de les polítiques i programes en matèria de desenvolupament humà i cooperació que les diferents agències públiques i privades de la Comunitat Valenciana realitzen. El taller que es proposa té com a objectiu formar capacitats per provar, millorar i avaluar l´eficàcia dels programes i les polítiques de desenvolupament. Va dirigit especialment a estudiants de postgrau, professors universitaris i tècnics en cooperació.."
Impartit per
  • Concha Beltrán Pérez, Coordinadora
Taxes de matrícula
  • 0 € - Matrícula gratuïta
Requisits
Es donarà preferència en la inscripció a (1) estudiants de post-grau matriculats a qualsevol programa d´estudis en desenvolupament, (2) professionals i tècnics de cooperació per al desenvolupament i (3) altres membres de la comunitat acadèmica (especialment professors universitaris) que treballin a l´àrea del desenvolupament
Objectius
"""Objectiu principal: formar capacitats per provar, millorar i avaluar l´eficàcia dels programes i les polítiques de desenvolupament

Objectius específic 1: generar un impacte positiu sobre les polítiques públiques de la Comunitat Valenciana a través de la formació dels professionals a l´àrea de la cooperació i el desenvolupament que estiguin interessats en les avaluacions rigoroses de programes (especialment en els experiments aleatoris controlats) així com a través de la difusió dels coneixements generats per J-PAL sobre les polítiques i els programes que han resultat ser més efectiu en la lluita contra la pobresa i l´exclusió social.

Objectius específic 2: contribuir a la millorés de la Universitat, oferint programes formatius que inclouen els avanços més recents en l´àmbit dels nostres estudis de post-grau. """