plazasdisp-24

Taller “València: Universitat-Ciutat-ODS. Patrimoni cultural per una ciutadania global”.

Inscripció terminada
Informació del curs
Duració60 hores
Dies Dimecres
HorariDimecres de vesprada (16:00 a 21:00)
Data d'inici25/04/2018
Data fi06/06/2018
Inici inscripció 26/03/2018
Fi inscripció 23/04/2018
LlocFacultat de Geografia i Història. Aula: (ver adjunto)
Total places40
Numero mínim d´alumnes15
Descripció
Taller “València: Universitat-Ciutat-ODS. Patrimoni cultural per una ciutadania global”. Taller formatiu de 60 hores teòrico-pràctiques (6 sessions presencials). Dirigit a estudiants, PAS i PDI de qualsevol disciplina, a investigadors, responsables institucionals, membres d´ONGDs, i a professionals de turisme responsable en la CV. Formació en l´Agenda 2030 i l´Enfocament Basat en Drets Humans (EBDH) per identificar posteriorment referents culturals i científics de la nostra Universitat i de la ciutat de València que al llarg del temps han contribuït al desenvolupament humà. El Taller culmina en l´elaboració, per part dels participants, de rutes i itineraris que els propis participants poden fer servir en la seua activitat cívica, social, acadèmica o personal.
Impartit per
  • Ximo Revert Roldán
  • José Miguel Soriano del Castillo, Observatori de Nutrició y Seguretat Alimentària per al món en desenvolupament- Universitat de València
Taxes de matrícula
  • 5 € - Membres de la Universitat de València ( Alumnes, PDI, PAS, Amics Antics Alumnes)
  • 35 € - Públic General
Objectius
El Taller capacita als incrits en el coneixement de l´Agenda 2030, en l´Enfocament Basat en Drets Humans i en el reconeixement de patrimoni cultural i científic de la Ciutat i de la Universitat de València per tal d´elaborar itineraris que fomenten la ciutadania global en la societat valenciana i en la pròpia comunitat universitària des del valor que tenen les aportacions científiques i culturals dels nostres avant passats a favor del desenvolupament i els drets humans. Els inscrits obtindran una certificació de la Càtedra UNESCO d´Estudis sobre el Desenvolupament i participaran d´una publicació col.lectiva sobre els continguts elaborats en el Taller.
Programa
ver adjunto