Gestió de notícies/agenda

Opció agenda-Opción agendaEn accedir a la gestió de "notícies" observaràs que s´ha afegit una nova eina: "agenda" (fes clic a les imatges per veure-les en gran).

Per crear un esdeveniment que aparega a l´agenda, es pot fer a partir d´una "notícia" o només com a "esdeveniment" (sense cap notícia vinculada).

Si es tracta d´un esdeveniment vinculat a una notícia, es crearà la notícia igual que fins ara, omplint els camps corresponents, les "categories" que es vol associar, incloent la categoria "agenda" (tant l´agenda del patronat com -si es vol també-l´agenda de la web de la Fundació) i activant a la pestanya "publicació".

Menú agenda-Menú agendaA continuació accedirem al menú "agenda", que incorpora els camps corresponents a la mateixa:

     Data d´inici i de finalització de l´esdeveniment
     Títol de l´esdeveniment (que pot ser o no diferent del de la notícia)
     Lloc de realització
     Breu descripció de l´esdeveniment

És obligatori omplir tots els camps perquè aparega l´esdeveniment en l´agenda. (Aquests camps són diferents dels propis de les notícies).

En el cas que no es desitje vincular l´esdeveniment amb cap notícia, s´accedirà directament al menú "agenda" per completar els camps. Assignarem la categoria "agenda" al menú "categories" i activarem la publicació en el menú "publicació". En no completar els camps propis de la notícia ("títol", "resum" i "text complet") només apareixerà com a esdeveniment en l´agenda.

llistat agenda-listado agendaPer facilitar la recerca i edició dels esdeveniments ja publicats a l´agenda, aquests apareixeran en el llistat de notícies com "agenda - nombre_del_evento" (quan no estiguin vinculats a una notícia).

ATENCIÓ!: Aquesta nova utilitat s´activarà el proper divendres dia 27 de setembre. Perquè a partir d´aquesta data es mantinguen els esdeveniments que ja estiguen publicats i segueixen sent visibles, s´haurà de completar l´apartat "agenda" de les notícies corresponents tal com es descriu en el present tutorial.

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar