Alumni UV
Estàs a: >

Alumni UV

El programa Alumni UV és un punt de trobada, un nexe comú, per a les persones titulades i els professionals que volen intercanviar experiències i coneixements. És un col·lectiu que vertebra les relacions entre els antics estudiants de la Universitat de València alhora que integra aquells membres que volen tindre un vincle amb aquesta institució acadèmica. D’aquesta manera, la Universitat es fa present, més enllà de les aules i els laboratoris, a la ciutat i a tota la societat valenciana.

Alumni UV té vocació de servei, està orientat a les persones i, per aquesta raó, es constitueix com a un canal fonamental per al desenvolupament personal i professional de les persones que formen el col·lectiu.

D’ací que els seus membres es beneficien d’un tracte preferent amb descomptes en una gran varietat de serveis i reben tota la informació sobre l’oferta ocupacional, l’oferta cultural i d´activitats diverses organitzades per la institució acadèmica, a més d’accedir a tots els recursos de la Universitat: biblioteques, preus especials en les activitats esportives, La Nau dels Xiquets i les Xiquetes, o els cursos de la Fundació General de la Universitat de València. D’altra banda, el carnet Alumni UV també facilita descomptes en hotels, assegurances, turisme rural o llibreries.

A més a més, mensualment es desenvolupa tot un seguit d’activitats, conferències, cursos o excursions per a totes les edats i tota la família, amb les quals s’enforteixen els llaços entre tots els qui formen part d’aquest projecte.

El nombre de membres a 31 de desembre de 2017 és de 1.895 Alumni.

La mitjana d’edat dins del col·lectiu és de 44 anys i, quant al sexe, el nombre de dones supera el d´homes, encara que s’ha observat un increment d’aquests últims en relació amb els anys anteriors.

alumni 17 vlc.jpg-alumni 17 vlc.jpg

Activitats

Excursions
Alumni UV col·labora amb les empreses Fil per Randa Viatges, Caminart i Turiart; i ofereix algunes de les activitats de mig dia o de dia sencer a les quals els Alumni accedeixen amb un preu preferent. Els temes escollits per al 2017 han estat:

- Visites de mig dia a la ciutat de València que s’acosten a la història, l’art, la cultura i les tradicions (la Diada de Sant Vicent, el Segle d’Or valencià, la València de Pere Compte, Russafa, etcètera).

- Cicle de visites a ciutats singulars de la Comunitat Valenciana i la seua rodalia amb un gran valor patrimonial (Benicarló i la festa de la carxofa, els Riuraus de la Marina Alta, Ontinyent, els pelegrins de les Useres, per exemple).

- A la Lluna del Botànic. Es tracta d’activitats que es realitzen a la nit els mesos de juny i juliol aprofitant les agradables temperatures. Es va oferir una nit amb bossa nova i poesia brasilera, una nit irlandesa i l’actuació d’Amb Cor de Dona, grup coral que reflexionava amb el seu espectacle al voltant del paper de la dona en la societat des d’una perspectiva feminista i reivindicativa.

- Cicle d’eixides botàniques. Es tracta de rutes verdes amb dificultat mitjana o baixa que acosten el visitant a les vores dels rius i remarquen la natura i el paisatge valencià (el pantà de Guadalest, el jardí de l’Albardà, les gorges del Túria, l’agricultura ecològica del Camp de Túria, etcètera).

- Cicle de rutes agroalimentàries. En aquestes rutes es vol acostar als visitants els valors agrícoles principals que posseeix la Comunitat Valenciana, organitzant visites als diferents espais de conreu i a les cooperatives que els transformen (Xert i les oliveres mil·lenàries, Planes i el món de la cirera, els ametlers a Relleu, per exemple).

- Amb el denominatiu ´Camins´ es proposen rutes diferents per la ciutat de València, que disposen de material didàctic, el suport de les xarxes socials i codis QR (algunes propostes han estat: Camins Negres, Camins al Grau o Street Art Tour, entre d’altres).
Captació i Fidelització
S’han dut a terme les estratègies següents:

- Difusió impresa: ampliació del formulari d’inscripció, enviament de fullets a les secretaries de les facultats i enviament periòdic de fullets informatius a diferents serveis de la Universitat (biblioteques, La Nau, Rectorat, SPL, OPAL, etcètera).

- S’ha fet una visita a les persones que administren les secretaries de totes les facultats amb la finalitat d’augmentar la presència de fullets del programa Alumni UV als campus entre els titulats i postgraduats recents.

- S’ha celebrat una jornada gratuïta de revisió de currículum exprés en col·laboració amb l’OPAL per a tots els Alumni en sessions de 30 minuts.

- S’ha enviat un correu electrònic destinat als estudiants d’últim curs per donar a conéixer la quota gratuïta per als titulats recents i reforçar el vincle amb la Universitat una vegada acabada la titulació.

- S’ha incorporat una nova taxa reduïda per a les famílies nombroses, després de diverses sol·licituds dels usuaris per incorporar aquest tracte preferent.

- Pel que fa a les millores en la gestió, s’ha incorporat un xat en línia per atendre més consultes, s’ha incorporat l’enviament de SMS per reforçar l’avís de pagament de les quotes i notificacions de baixa, s’ha encetat la digitalització de tota la documentació que aporten els Alumni en el procés d’inscripció per tindre´n un accés més ràpid i s’han iniciat les gestions per incorporar el pagament de la quota mitjançant targeta.

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar