Centre Internacional de Gandia

Centre Internacional de Gandia

A més de la Universitat d’Estiu, que en 2017 va celebrar la 34a edició amb el lema ´Temps incerts´, el Centre Internacional de Gandia (CIG) té altres activitats relacionades amb la formació, la recerca, la transferència de resultats i la cultura.

Una de les principals activitats és la formació, mitjançant un itinerari per a persones majors de 50 anys, Unimajors. Així mateix, el Centre desenvolupa diversos postgraus propis de la Universitat de València, formació per a llicenciats i graduats. Alhora s’ofereix diversitat de cursos, conferències, jornades i altres accions formatives tant per a alumnes universitaris com per a professionals amb la intenció d’una formació permanent.

La recerca i la transferència de resultats és una altra de les accions del Centre, producte de la vinculació amb l’ampli ventall d’àrees de coneixement de la Universitat de València, per tal d’acostar els projectes, la recerca i els resultats a l´entorn comarcal.

La Universitat també té una funció transmissora, difusora i generadora de cultura. En aquest sentit, són nombroses les activitats del Centre: concerts, exposicions, taules redones, presentacions de llibres i altres activitats culturals.

El CIG és la presència de la Universitat de València a la comarca de la Safor, en una acció que transcendeix els límits comarcals. En aquesta línia, la relació amb l’entorn és peça clau entre els seus objectius. Es tracta de relacions tant amb les institucions públiques, fonamentalment ajuntaments, com amb la xarxa empresarial, les associacions de tot tipus, les organitzacions cíviques, etcètera.

Activitats

Cursos, jornades i seminaris
En 2017, el Centre Internacional de Gandia va desenvolupar les següents accions formatives:

Del 13 al 17 de febrer, va tindre lloc la Universitat d’Hivern amb la següent oferta:
• ´Història i cultura de països de parla anglesa´. 14 matriculats.
• ´Art i context sociopolític´. 34 matriculats.
• ´Rioja enfront de Bordeus: enllaços i diferències´. 13 matriculats.
• ´Història de l’òpera a través de l’audició´. 39 matriculats.

Altres cursos de temàtica diversa:
• ´Violència a l’escola´, amb 113 matriculats. Dies 3, 5, 10 i 12 d’abril, a la Casa de Cultura de Xeraco.
• ´Què necessite per a liderar la meua classe?´. Dia 22 de febrer. Organitzat pel Servei de Formació Permanent de la Universitat de València. Assistència: 41 persones.
• Dos cursos sobre ´Primers Auxilis Pediàtrics´, adreçats als docents de les escoles de Gandia. Dies 14, 15, 28 i 29 de juny. Assistència: 20 persones en cada curs.
• ´Jornades CTEM de la Comunitat Valenciana´. Dies 29 i 30 de juny. Organitzades conjuntament amb el CTEM València. Assistència: 150 persones.
• ´I Curs de guies en memòria democràtica de Gandia´. De l’11 al 15 de setembre. Organitzat conjuntament amb l’Ajuntament de Gandia. Inscripcions: 26 persones.
• ´Curs de formació sobre dèficit d’atenció amb hiperactivitat´. Dies 26 i 27 d’octubre. Organitzat pel CIG-UV i el CEFIRE Gandia, amb la col·laboració de l´Asociación de familiares de niños y adolescentes con déficit de atención e hiperactivitat (AFDANAH). Assistència: 120 persones.
• Participació del CIG-UV en les activitats de la Setmana de la Ciència amb tallers i conferències per als estudiants de primària i secundària de la comarca de la Safor. Del 6 al 10 de novembre.

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar