Àrea d´Activitats Musicals

Àrea d´Activitats Musicals

Àrea d’Activitats Musicals té com a objectiu promoure la difusió i la creació musicals dins de la Universitat i, en nom seu, fora d’aquesta. La finalitat primordial, tant en l’aspecte formatiu com en el merament interpretatiu, és donar entrada a la música en el procés educatiu dels estudiants universitaris.

L’Àrea d’Activitats Musicals, constituïda en 2016, té el seu origen en el Patronat d’Activitats Musicals creat el 1998 al si de la Fundació General de la Universitat de València.

Les seues finalitats són:

a) Coordinació tècnica i promoció dels grups musicals propis, com són l’Orquestra Filharmònica de la Universitat de València, l’Orfeó Universitari de València, l’Escola Coral La Nau, el Club Coral de la Nau Gran i la Colla de Dolçaines i Percussió de la Universitat de València. Es tracta d’un col·lectiu de més de 300 persones que assagen de manera regular durant tot el curs acadèmic i que engloba l’organització de més de 60 concerts a l’any de tot tipus.

b) Dur a terme produccions singulars que, amb un enfocament interdisciplinari, han permés assolir projectes en col·laboració amb directors musicals i d’escena de reconegut prestigi en el muntatge d’òperes, escenificacions, etcètera, així com la coordinació i producció de diversos festivals musicals.  

c) Oferir cursos de formació musical amb una àmplia oferta, des de cursos introductoris a cursos d’interpretació d’alt rendiment.

Activitats

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar