Alumni UV
Estàs a: >

Alumni UV

El programa Alumni UV és un punt de trobada, un nexe comú, per a les persones titulades i professionals que volen intercanviar experiències i coneixements. És un col·lectiu que vertebra les relacions entre els antics estudiants i estudiantes de la Universitat de València alhora que integra els membres que volen tindre un vincle amb aquesta institució acadèmica. D’aquesta manera, la Universitat es fa present, més enllà de les aules i els laboratoris, a la ciutat i a tota la societat valenciana.

Alumni UV té vocació de servei, està orientat a les persones i, per aquesta raó, es constitueix com a un canal fonamental per al desenvolupament personal i professional de les persones que formen el col·lectiu.

D’ací que els seus membres es beneficien d’un tracte preferent amb descomptes en una gran varietat de serveis i reben tota la informació sobre l’oferta ocupacional, cultural i d´activitats diverses organitzades per la institució acadèmica, a més d’accedir a tots els recursos de la Universitat: biblioteques, preus especials en les activitats esportives, La Nau dels Xiquets i les Xiquetes, o els cursos de la Fundació General de la Universitat de València. D’altra banda, el carnet Alumni UV també facilita descomptes en hotels, assegurances, turisme rural o llibreries.

A més a més, mensualment es desenvolupa tot un seguit d’activitats, conferències, cursos o excursions per a totes les edats i tota la família, amb les quals s’enforteixen els llaços entre el conjunt de persones que formen part d’aquest projecte.

El nombre de membres a 31 de desembre de 2018 és de 2.430 Alumni.

La mitjana d’edat dins del col·lectiu és de 46 anys i, quant al sexe, el nombre de dones supera el d´homes, encara que s’ha observat un increment d’aquests últims en relació amb els anys anteriors.

Activitats

Excursions
Alumni UV col·labora amb les empreses Fil per Randa Viatges, Caminart i Turiart i ofereix algunes de les activitats de mig dia o de dia sencer a les quals els Alumni accedeixen amb un preu preferent. Els temes escollits per al 2018 han estat:

• Visites de mig dia a la ciutat de València que s’acosten a la història, l’art, la cultura i les tradicions (els Borja, la València modernista, la València de la República, visita al Centre Cultural Bombas Gens, etcètera).

• Cicle de visites a ciutats singulars de la Comunitat Valenciana i les seues rodalies amb un gran valor patrimonial (Sabines de l´Almetza, el Misteri d´Elx, ermites medievals de la Serrania, la Salzadella, Ventisquers de la Bellida, per exemple).

• A la Lluna del Botànic. Es tracta d’activitats nocturnes en els mesos de juny i juliol aprofitant les agradables temperatures. Es va presentar el CD #NoFilter que musicava poesia d´Estellés, Benedetti i Miguel Hernández i una nit irlandesa.

• Cicle d’eixides botàniques. Es tracta de rutes verdes amb dificultat mitjana o baixa que acosten el visitant a les vores dels rius i remarquen la natura i el paisatge valencià (els ponts penjats de Xulilla, el Penyagolosa, l´illa de Tabarca, etcètera).

• Cicle de rutes agroalimentàries. En aquestes rutes es vol acostar als visitants els valors agrícoles principals que posseeix la Comunitat Valenciana, organitzant visites als diferents espais de conreu i a les cooperatives que els transformen (els torrons de Benlloch, per exemple).

• Amb el denominatiu ´Camins´ l´empresa Caminart proposa rutes per la ciutat de València, adaptades a les noves tecnologies i que disposen de material didàctic, el suport de les xarxes socials i codis QR (algunes propostes han estat: Camins en Femení, Camins Modernistes o Camins Gremials, entre d’altres).

• Al 2018 Turiart ha incrementat el descompte para els Alumni i acompanyants en un 15%.

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar