Centre Internacional de Gandia

Centre Internacional de Gandia

A més de la Universitat d’Estiu, que en 2018 va celebrar la 35a edició amb el lema ´A cavall entre dos segles´, el Centre Internacional de Gandia (CIG) té altres activitats relacionades amb la formació, la recerca, la transferència de resultats i la cultura.

Una de les principals activitats és la formació, mitjançant un itinerari per a persones majors de 50 anys, Unimajors. Així mateix, el Centre desenvolupa diversos postgraus propis de la Universitat de València, formació per a llicenciats i graduats. Alhora s’ofereix diversitat de cursos, conferències, jornades i altres accions formatives tant per a alumnes universitaris com per a professionals amb la intenció d’una formació permanent.

La recerca i la transferència de resultats són altres de les accions del Centre, producte de la vinculació amb l’ampli ventall d’àrees de coneixement de la Universitat de València, per tal d’acostar els projectes, la recerca i els resultats a l´entorn comarcal.

La Universitat també té una funció transmissora, difusora i generadora de cultura. En aquest sentit, són nombroses les activitats del Centre: concerts, exposicions, taules redones, presentacions de llibres i altres activitats culturals.

El CIG és la presència de la Universitat de València a la comarca de La Safor, en una acció que transcendeix els límits comarcals. En aquesta línia, la relació amb l’entorn és peça clau entre els seus objectius. Es tracta de relacions tant amb les institucions públiques, fonamentalment ajuntaments, com amb la xarxa empresarial, les associacions de tot tipus, les organitzacions cíviques, etcètera.

Activitats

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar