Àrea d´Activitats Musicals

Àrea d´Activitats Musicals

Àrea d’Activitats Musicals té com a objectiu promoure la difusió i la creació musical dins de la Universitat i, en nom seu, fora d’aquesta. La finalitat primordial, tant en l’aspecte formatiu com en el merament interpretatiu, és donar entrada a la música en el procés educatiu de l´estudiantat universitari.

Les seues finalitats són:

a) Coordinació tècnica i promoció dels grups musicals propis, com són l’Orquestra Filharmònica de la Universitat de València, l’Orfeó Universitari de València, l’Escola Coral La Nau, el Club Coral de la Nau Gran i la Colla de Dolçaines i Percussió de la Universitat de València. Es tracta d’un col·lectiu de més de 350 persones que assagen de manera regular durant tot el curs acadèmic i que engloba l’organització de més de 60 concerts a l’any de tot tipus.

b) Dur a terme produccions singulars que, amb un enfocament interdisciplinari, han permés assolir projectes en col·laboració amb directors musicals i d’escena de reconegut prestigi en el muntatge d’òperes, escenificacions, etcètera, així com la coordinació i producció de diversos festivals musicals.  

c) Oferir cursos de formació musical amb una àmplia oferta, des de cursos introductoris a cursos d’interpretació d’alt rendiment.

Activitats

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar