Alumni UV
Estàs a: >

Alumni UV

El programa Alumni UV és un punt de trobada, un nexe comú, per a les persones titulades i els professionals que volen intercanviar experiències i coneixements. És un col·lectiu que vertebra les relacions entre els antics estudiants de la Universitat de València alhora que integra aquells membres que volen tindre un vincle amb aquesta institució acadèmica. D’aquesta manera, la Universitat es fa present, més enllà de les aules i els laboratoris, a la ciutat i a tota la societat valenciana.

Alumni UV té vocació de servei, està orientat a les persones i, per aquesta raó, es constitueix com a un canal fonamental per al desenvolupament personal i professional de les persones que formen el col·lectiu.

D’ací que els seus membres es beneficien d’un tracte preferent amb descomptes en una gran varietat de serveis i reben tota la informació sobre l’oferta ocupacional, l’oferta cultural i d´activitats diverses organitzades per la institució acadèmica, a més d’accedir a tots els recursos de la Universitat: biblioteques, preus especials en les activitats esportives, La Nau dels Xiquets i les Xiquetes, o els cursos de la Fundació General de la Universitat de València. D’altra banda, el carnet Alumni UV també facilita descomptes en hotels, assegurances, turisme rural o llibreries.

A més a més, mensualment es desenvolupa tot un seguit d’activitats, conferències, cursos o excursions per a totes les edats i tota la família, amb les quals s’enforteixen els llaços entre tots els qui formen part d’aquest projecte.

El nombre de membres a 31 de desembre de 2015 és de 1.989.

La mitjana d’edat dins del col·lectiu és de 44 anys i, quant al sexe, el nombre de dones supera al dels homes, encara que s’ha observat un increment d’aquests últims en relació amb els anys anteriors.

Des de finals de 2015, el col·lectiu d´Amics i Antics Alumnes de la Universitat de València passa a denominar-se Alumni UV, unificant així la seua denominació amb les associacions d´antics estudiants tant de les universitats espanyoles com de les de tot el món.

Alumni evolució VLC 2015-Alumni evolució VLC 2015

Activitats

Captació i Fidelització
S´han dut a terme les següents estratègies:

- S’han enviat periòdicament fullets informatius a diferents serveis de la Universitat (biblioteques, La Nau, Rectorat, SPL, OPAL, etcètera), sobretot en els mesos de setembre i octubre, en els quals s’ha observat el major volum de noves incorporacions.

- Pel que fa a la millora de les quotes, s’ha observat dues coses: d’una banda, la necessitat d’ampliar la quota reduïda als qui cobren una pensió; i, d´una altra, la necessitat d’ampliar la difusió del tractament especial dels recent titulats de la Universitat de València, els quals es beneficien d’un primer any de quota gratuïta i un segon any amb una quota reduïda al 50%.

- S’ha encetat l’elaboració d’enquestes periòdiques per tal d´obtindre informació que millore el funcionament del col·lectiu. Al llarg del 2015 s’ha dissenyat una enquesta en línia, que ha supervisat el Departament de Qualitat de la Universitat de València, en la qual es pregunta sobre el paper dels antics alumnes en la difusió de la imatge i el prestigi de la Universitat, sobre el motiu principal pel qual es vincularen al col·lectiu, sobre les aficions i el temps lliure, o sobre l’ús que fan dels diferents recursos que la Universitat posa al seu abast. El resultat de l’enquesta serà analitzat en el primer trimestre de 2016.

- Per tal de reforçar la fidelització dels antics alumnes, s’han creat els Premis Fidem. Es tracta de dos premis per als participants en les activitats que organitza el col·lectiu. D’una banda, el premi Fidem, que és anual i ofereix una activitat gratuïta a tots aquells socis que hagen participat al llarg de l’any en tres o més activitats, tant gratuïtes com no; en 2015 se n’han beneficiat 17 socis. D’altra banda, el premi Fidem-Rodamon, per al qual s’escull semestralment l´Alumni que més haja participat en les activitats del Club de Viatges Fil-per-Randa.

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar