Cooperació
Estàs a: >

Cooperació

Des dels anys 90, la Universitat de València ha assumit un protagonisme en la cooperació al desenvolupament, creant estructures solidàries per fer-la efectiva, tals com el Patronat Sud-Nord. Solidaritat i Cultura en 1991, i la Comissió 0´7 Una Nau de Solidaritat en 1995, posant en marxa un ampli ventall d´activitats encaminades a afavorir la solidaritat dels diferents sectors de la comunitat universitària, des de docència i investigació a projectes de cooperació en terreny, passant per l´assistència tècnica amb altres institucions, cooperació educativa o activitats de sensibilització.

Aquestes iniciatives han estat dutes a terme per la comunitat universitària i orientades a la transformació social en els països més desfavorits, en favor de la pau, l´equitat, el desenvolupament humà i la sostenibilitat mediambiental en el món.

La Fundació General de la Universitat de València gestiona aquests projectes i programes de l´àmbit de la cooperació al desenvolupament de la Universitat a través del Patronat Sud-Nord, del Programa 0´7 Una Nau de Solidaritat, i de la gestió i el suport a projectes de cooperació.

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar