Conservació i catalogació del patrimoni

Conservació i catalogació del patrimoni

Àrea de Patrimoni realitza una intensa tasca de recuperació, estudi, catalogació, restauració i difusió dels béns artístics de la institució, gràcies a les eines dissenyades per a la gestió i difusió dels béns culturals de la Universitat de València, i als treballs i projectes realitzats sobre les diverses col·leccions. A més, l´Àrea ofereix un ampli servei d´informació d´utilitat tant per a la institució universitària i el seu personal i estudiants, com per a altres entitats públiques o privades, i persones particulars.

Assessora sobre qüestions de patrimoni artístic i documentació; realitza les gestions necessàries en el préstec d´obres per a la seua exposició, amb l´estudi i especificacions conseqüents de les millors condicions per al seu trasllat i conservació, i formalitza les donacions d´obres d´artistes i particulars a la Universitat. També organitza cursos de caràcter teoricopràctic.

Altres tasques de l´Àrea de Conservació de Patrimoni Cultural consisteixen en l´elaboració d´informes i estudis sobre el patrimoni universitari, així com la redacció de textos científics i publicacions, i altres labors de difusió en sentit ampli i transmissió de coneixement als ciutadans.

El seu objectiu fonamental és la posada en valor del ric patrimoni de la Universitat al servei de la societat.

Activitats

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar