Exposicions
Estàs a: >

Exposicions

La programació d´exposicions temporals organitzades des del Vicerectorat de Cultura i Igualtat constitueix una àrea fonamental dins de l´àmplia funció de gestió i difusió cultural que es desplega des d´aquest Vicerectorat.

Els criteris bàsics, estretament lligats als valors i compromisos definits tant en els Estatuts com en el Pla Estratègic de la Universitat de València, a partir dels quals es vertebra la programació i producció de projectes expositius són: compromís i denúncia social; recuperació i difusió de la cultura pròpia; afavoriment i promoció de la difusió de línies de recerca universitària; foment del pensament crític; i compromís i col·laboració amb diferents col·lectius professionals i plataformes ciutadanes.

Un ampli percentatge d´aquesta programació d´exposicions temporals es presenta al Centre Cultural La Nau, però també, de manera permanent i segons la temàtica i el format dels projectes, en altres centres universitaris: Palau de Cerveró, Col·legi Major Rector Peset i Jardí Botànic de la Universitat de València, situats al centre històric de la ciutat, amb una oferta cultural estable.

Activitats

PhotOn Festival 2015. V Festival Internacional de Fotoperiodisme
Centre Cultural La Nau. Del 5 de maig al 7 de juny de 2015.

PhotOn Festival està organitzat per un equip de prop d´una desena de professionals del fotoperiodisme i la comunicació que de manera no remunerada lluiten pel foment del fotoperiodisme. El festival organitza xarrades, projeccions, visionaments de portfolios i un circuit expositiu pels principals espais culturals del centre de València.

´THE UMBRELLA REVOLUTION´, EXPOSICIÓ COL·LECTIVA Claustre de La Nau. Del 5 de maig al 7 de juny de 2015. Després de l´anunci del govern xinés de no garantir eleccions democràtiques a Hong Kong en 2017, alguns sectors socials, inicialment estudiants, van convocar vagues i manifestacions per demanar a Beijing, la capital, el manteniment de la promesa. Aquesta sèrie de manifestacions, que a Occident s’ha anomenat Revolució dels Paraigües (objecte que van utilitzar els manifestants per a repel·lir els gasos lacrimògens), va ser relatada per desenes de fotoperiodistes representats en l´exposició. Xifra estimada de visitants: 2.000.

´FUTURE PLANS´, ÁLVARO LAIZ I DAVID RENGEL Sala Oberta de La Nau. Del 5 de maig al 9 de setembre de 2015. L´exposició d´Álvaro Laiz i David Rengel, membres fundadors de l´ONG ANHUA, va constituir un testimoniatge directe dels supervivents del genocidi a Uganda. Així mateix, va ser un projecte de difusió i conscienciació en col·laboració amb diverses ONG que treballen des de fa temps amb antics xiquets i xiquetes soldat del LRA. Xifra estimada de visitants: 3.500.

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar