Observatori d´Inserció Professional i Assessorament Laboral (OPAL)

Observatori d´Inserció Professional i Assessorament Laboral (OPAL)

fullet OPAL-Folleto OPAL

L’Observatori d’Inserció Professional i Assessorament Laboral (OPAL) té per objectiu ajudar en la inserció laboral a tots els estudiants i titulats de la Universitat de València i millorar les seues possibilitats professionals.

Les activitats més destacades de l´OPAL durant l´any 2015 són aquestes:

- Organització del X Fòrum d´Ocupació de la Universitat de València.

- Inserció de 131 persones inscrites en la Borsa de Treball de l´OPAL.

- Realització de 17 cursos sobre competències i eines per a la cerca d´ocupació i autocupació.

- Realització del curs associat al Practicum ´Tres passos per a la teua inserció laboral´ en 25 titulacions de la Universitat de València a través de l´Aula Virtual.

- Elaboració de l´informe global de l´´Estudi d´inserció dels egressats dels màsters oficials de la Universitat de València´ i finalització del treball de camp ´IV Estudi d´Inserció Laboral de Titulats de la Universitat de València´.

Durant el 2015, l´OPAL ha superat amb èxit l´auditoria de renovació del certificat de qualitat externa, realitzada per l´empresa SGS ICS Ibérica, i manté el certificat de qualitat UNE-EN-ISO 9001:2008 per als serveis d’estudis d´inserció professional i de la demanda d´ocupadors, servei de promoció i difusió d´activitats formatives, servei de difusió de notícies i butlletins, servei de difusió d´ofertes d´ocupació i convocatòries, i servei d´assessorament laboral als estudiants i titulats de la Universitat de València.

En les seccions que es presenten a continuació s´ofereix una informació més detallada de tota l´activitat duta a terme.

Activitats

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar