Futura
Estàs a: >

Futura

La Universitat desenvolupa el projecte FUTURA, amb la col·laboració de la Fundació General de la Universitat de València, que aborda tant els processos de transmissió d’informació als estudiants com el procés d’admissió a la Universitat i la integració dels estudiants en el primer curs universitari. El projecte es desplega mitjançant accions promogudes per la Delegació per a la Incorporació a la Universitat.

Des d’aquesta Delegació es duen a terme les accions següents:

Cooperació amb secundària: atendre les demandes d’orientadors, professors i equips directius, a més d´integrar la Universitat de València en les accions dels centres de secundària amb la realització de les activitats que es detallen a continuació:

- Activitats per als estudiants de secundària i batxillerat:

Olimpíades: Biologia, Clàssiques, Economia, Filosofia, Física, Geologia, Geografia, Història, Matemàtiques, Química i Valencià.

Laboratoris docents ´Fes Ciència a la Universitat´: Aula de Física Experimenta, Gaudint la Química, La biologia a les teues mans, Tallers a l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria, Descobreix el món, 5a Edició de Ciència ARA i Masterclass IFIC 2015.

Concursos: Experimenta (experiments i demostracions de física i tecnologia), Concurs Projecte Empresarial en la Formació Professional, Concurs de Debats, Concurs de Redacció Filosòfica, Concurs de Fotografia Filosòfica, Concurs de Filologia: microrelats i relats digitals, i Concurs Comprendre la Societat amb Ciències Socials.

- Activitats per al professorat: jornades formatives i informatives juntament amb algunes facultats de la Universitat, dirigides a professors, orientadors i altres professionals de l’ensenyament.

Coordinació de les proves d’accés i admissió a la Universitat: mitjançant la realització de reunions de coordinació amb el professorat de secundària dels programes i la docència de matèries vinculades a les proves d’accés, informació a orientadors i professors en relació amb la prova d’accés a la universitat i els graus, i orientar els estudiants de secundària sobre les matèries que són importants per als estudis de cada titulació.

futura tabla 2105 vlc OK-futura tabla 2105 vlc OK

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar