Alumni UV
Estàs a: >

Alumni UV

El programa Alumni UV és un punt de trobada, un nexe comú, per a les persones titulades i els professionals que volen intercanviar experiències i coneixements. És un col·lectiu que vertebra les relacions entre els antics estudiants de la Universitat de València alhora que integra aquells membres que volen tindre un vincle amb aquesta institució acadèmica. D’aquesta manera, la Universitat es fa present, més enllà de les aules i els laboratoris, a la ciutat i a tota la societat valenciana.

Alumni UV té vocació de servei, està orientat a les persones i, per aquesta raó, es constitueix com a un canal fonamental per al desenvolupament personal i professional de les persones que formen el col·lectiu.

D’ací que els seus membres es beneficien d’un tracte preferent amb descomptes en una gran varietat de serveis i reben tota la informació sobre l’oferta ocupacional, l’oferta cultural i d´activitats diverses organitzades per la institució acadèmica, a més d’accedir a tots els recursos de la Universitat: biblioteques, preus especials en les activitats esportives, La Nau dels Xiquets i les Xiquetes, o els cursos de la Fundació General de la Universitat de València. D’altra banda, el carnet Alumni UV també facilita descomptes en hotels, assegurances, turisme rural o llibreries.

A més a més, mensualment es desenvolupa tot un seguit d’activitats, conferències, cursos o excursions per a totes les edats i tota la família, amb les quals s’enforteixen els llaços entre tots els qui formen part d’aquest projecte.

El nombre de membres a 31 de desembre de 2016 és de 1.783.

La mitjana d’edat dins del col·lectiu és de 44 anys i, quant al sexe, el nombre de dones supera al d´homes, encara que s’ha observat un increment d’aquests últims en relació amb els anys anteriors.

grafico alumni 16-grafico alumni 16

Activitats

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar