‘Mi desconfiada esposa’, de Vincente Minnelli, a Gandia
Estás en: > > ‘Mi desconfiada esposa’, de Vincente Minnelli, a Gandia

‘Mi desconfiada esposa’, de Vincente Minnelli, a Gandia

Mi desconfiada esposa (1957)

Mi desconfiada esposa (1957)

La Casa de Cultura Marqués de González de Quirós, a Gandia, acull el dia 27 de febrer la projecció de la pel·lícula 'Mi desconfiada esposa' (1957), del director Vincente Minelli. El film s’emmarca dins del cicle de cinema Cineclub, organitzat per la Universitat de València-Centre de Gandia i dirigit pel crític Adolfo Bellido. L’activitat començarà a les 17 hores i estarà seguida d’un debat-col·loqui amb els assistents.jpg
La Casa de Cultura Marqués de González de Quirós, a Gandia, acull el dia 27 de febrer la projecció de la pel·lícula Mi desconfiada esposa (1957), del director Vincente Minelli. El film s'emmarca dins del cicle de cinema Cineclub, organitzat per la Universitat de València-Centre de Gandia i dirigit pel crític Adolfo Bellido. L'activitat començarà a les 17 hores i estarà seguida d'un debat-col·loqui amb els assistents.

Protagonitzada per Gregory Peck i Lauren Bacall, aquesta divertida comèdia romàntica va guanyar l'Oscar al millor guió original en 1957. Peck interpreta a un periodista esportiu i Bacall a una dissenyadora de moda amb èxit. Els seus mons són diferents, però finalment es casen després d'una breu i apassionant història d'amor. La convivència provocarà conflictes al llarg del matrimoni posant així en evidència les diferències entre ambdós.

L'activitat està restringida a les persones que prèviament s'hagen matriculat. Més informació sobre el cicle, en el document adjunt a continuació.

Documentos adjuntos:
Fecha de actualización: 28 de Enero de 2013
Published in: Agenda

This site uses cookies for statistical purposes and to enhance your navigation. Learn more

Aceptar / Acceptar