La professora Áurea Ortiz ofereix una conferčncia sobre la filmografia de Vázquez Montalbán
Estás en: > > La professora Áurea Ortiz ofereix una conferčncia sobre la filmografia de Vázquez Montalbán

La professora Áurea Ortiz ofereix una conferčncia sobre la filmografia de Vázquez Montalbán

Manuel Vázquez Montalbán

Manuel Vázquez Montalbán

‘De la novel·la al thriller: filmografia de Manuel Vázquez Montalbán’ és el títol de la conferčncia que ofereix la professora Áurea Ortiz el dia 29 d’abril, a les 19 hores, en el marc de les jornades ‘Escriptura i vida: Manuel Vázquez Montalbán en la memňria’, organitzades per la Universitat de Valčncia-Centre de Gandia, la Universitat Popular i l’Ajuntament de Gandia. L’activitat forma part dels actes del Dia del Llibre que se celebra el 23 d’abril.

‘De la novel·la al thriller: filmografia de Manuel Vázquez Montalbán’ és el títol de la conferència que ofereix la professora Áurea Ortiz el dia 29 d’abril, a les 19 hores, en el marc de les jornades ‘Escriptura i vida: Manuel Vázquez Montalbán en la memòria’, organitzades per la Universitat de València-Centre de Gandia, la Universitat Popular i l’Ajuntament de Gandia. L’activitat forma part dels actes del Dia del Llibre que se celebra el 23 d’abril.

Ortiz és professora de cinema en el departament d’Història de l’Art de la Universitat de València i des de l’any 1989 ha ocupat diferents comeses a l’Institut Valencià de Cinematografia Ricardo Muñoz Suay. Exerceix, a més, com a crítica cinematogràfica en publicacions especialitzades com ara Nosferatu, Viridiana o Archivos de la Filmoteca; i ha publicat, entre altres treballs, ‘La pintura en el cine. Cuestiones de representación visual’ i ‘La arquitectura en el cine. Lugares para la ficción’.

Fecha de actualización: 19 de Abril de 2013
Published in: Agenda

This site uses cookies for statistical purposes and to enhance your navigation. Learn more

Aceptar / Acceptar