Estàs a: > > Estrena absoluta a La Nau de l’últim muntatge d’ASSAIG Grup de Teatre de la Universitat de València, ‘Esquerdes’

Estrena absoluta a La Nau de l’últim muntatge d’ASSAIG Grup de Teatre de la Universitat de València, ‘Esquerdes’

Una escena de lobra Esquerdes.

Una escena de lobra Esquerdes.

Sota la direcció escènica de Pep Sanchis, ASSAIG, Grup de Teatre de la Universitat de València presentà els dies 7, 8 i 9 de maig, a la Sala Matilde Salvador del Centre Cultural La Nau, l’obra ‘Esquerdes’, una història de Clàudia Serra, divertida i mordaç, que posava en comú la vida de deu personatges units pel conflicte.

Amb text original de Clàudia Serra, fruit de la creació col·lectiva, i la producció d’Arts Escèniques de la Fundació General de la Universitat de València, ‘Esquerdes’ evidenciava les dificultats de les relacions humanes, partint dels problemes més íntims dels personatges fins arribar a un punt de podridura i deshumanització total. “Però, tot i que puga semblar paradoxal... No és aquesta deshumanització el que ens fa més humans?”, reflexionava l’autora.

Els deu personatges protagonistes vivien de manera paral·lela la realitat d’un dia extremadament trasbalsat i, coincidint en un edifici de la ciutat de València, es van veure obligats a resoldre un conflicte que, no només no havien viscut fins a aquell moment, sinó que mai no havien pogut imaginar-ho. Ací començaven a fer-se òbvies les esquerdes que presentaven les relacions que mantenien amb la gent del seu voltant, les lluites internes i més personals, i la insensibilitat que, al cap i a la fi, caracteritza l’ésser humà modern, anestesiat per un entorn de violència audiovisual constant.

Formaven el repartiment Laura Pla, Anabel García, Lucía Casanova, Víctor Camarasa, Héctor Cruañes, Sara Acàmer, Anabel Gallardo, Anna Andrés, Clara Climent, Esther Querol i Juanjo Tomàs.

+Info

Data d'actualització: 28 de Maig de 2019

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar