Estàs a: > > L’OPAL supera amb èxit una auditoria del seu sistema de gestió de qualitat per a activitats en matèria laboral

L’OPAL supera amb èxit una auditoria del seu sistema de gestió de qualitat per a activitats en matèria laboral

Arxiu del VI Fòrum 2011

Arxiu del VI Fòrum 2011

El passat 1 de juliol, l’OPAL va ser objecte d’una auditoria de seguiment per part de l’empresa SGS ICS Ibérica, SA. Les anàlisis realitzades no van revelar cap disconformitat amb els processos d’actuació establits, per la qual cosa el resultat de l’auditoria va ser el manteniment del certificat del sistema de gestió de qualitat segons la norma ISO 9001:2008.

Aquest certificat acredita i garanteix el sistema de gestió de qualitat de l’Observatori d’Inserció Professional i Assessorament Laboral (OPAL) de la Universitat de València en les activitats següents: estudis d’inserció professional i de la demanda d’ocupadors, servei de promoció i difusió d’activitats formatives, servei de difusió de notícies i butlletins, servei de difusió d’ofertes d’ocupació, i servei d’assessorament laboral a l’estudiantat i persones titulades de la Universitat de València.

La preocupació per la millora contínua i per la qualitat és un dels valors de l’OPAL i es reflecteix en els serveis i la imatge que l´Observatori de la Universitat de València ofereix als usuaris.

Data d'actualització: 15 de Juliol de 2016

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar