Amics i Antics Alumnes arranca el 2015 amb el Club de Lectura, xarrades i noves eixides culturals
Estás en: > > Amics i Antics Alumnes arranca el 2015 amb el Club de Lectura, xarrades i noves eixides culturals

Amics i Antics Alumnes arranca el 2015 amb el Club de Lectura, xarrades i noves eixides culturals

Torre del Micalet

Torre del Micalet

Amics arrancarà l’any amb una nova cita amb el Club de Lectura, que posarà sobre la taula l´última novel·la de Philippe Claudel; una conferència a l’Alumni Comparteix; i es faran tres visites culturals al Micalet, l’Eixample i Torreblanca.

El col·lectiu de la Universitat de València ofereix al gener dues activitats gratuïtes. D’una banda, el Club de Lectura, que tindrà lloc a la Biblioteca Municipal ‘Palau de l’Exposició’, dimarts dia 13, a les 18:30 hores, aprofundirà en l’obra de Philippe Claudel. Els membres del Club llegiran ‘El informe de Brodeck’, novel·la guardonada amb el prestigiós premi Goncourt 2007, que culmina la seua recerca dels clarobscurs de l’ànima humana.

Alumni Comparteix és el segon cicle gratuït que organitza Amics des del passat setembre. El dia 28 de gener, estarà dedicat a ‘Llauradors i Mariners, dues formes de vida’, títol de la xarrada que impartirà Maria Roser Cabrera, doctora en Filologia Catalana, autora del disseny de l’assignatura Cultura Popular per a l’Educació Secundària i membre d’Amics i Antics Alumnes. La conferència, que servirà per a acostar-se a sengles mons, tindrà lloc a la seu d’Amics (Amadeu de Savoia, 4-7ª planta), a les 17 hores. L’entrada és lliure i totalment gratuïta. Només caldrà inscriure-s’hi abans (del 12 al 26 de gener) a través del correu amics@uv.es o el telèfon 96 353 10 70.

Passejades per la ciutat i castells valencians
Al gener, continuaran les passejades pel cor de la ciutat. El dia 22, Amics visitarà la torre del Micalet de la mà de Francesc Llop, campaner de la Catedral, i el dia 31, caminarà per l’Eixample popular de València, el barri de Russafa, amb la companyia de Rafael Company, expert en Història de l’Art.

Així mateix, dins del cicle ‘Castells valencians’, el col·lectiu de la Universitat de València viatjarà, el dia 1 de febrer, a Torreblanca per a visitar les torres medievals de vora mar i un poble fantasma en un passeig rural fins a la fortalesa de Miravet, el Tossal i el Castell d’Orpesa.

Totes tres visites estan organitzades amb la col·laboració del Club de Viatges Fil-per-Randa.

Documentos adjuntos:
Fecha de actualización: 12 de Enero de 2015

This site uses cookies for statistical purposes and to enhance your navigation. Learn more

Aceptar / Acceptar